Zamieszczone przez pleban
Niestandardowy wentylator klimy da się przerobić?
Zwiń
X
-
Niestandardowy wentylator klimy da się przerobić?
Mam Problem z wentylatorem klimy, bo jest jakiś niestandardowy
spalony to chyba jakiś zamiennik
Firma Konko (chyba) nr F00S3C2057
wtyczka na dwa piny i jest cieńszy od normalnego.
1JO959455K nie podchodzi
Nie wiem dlaczego
OI 1,8 20V 98'"...Zadziwiające, że składniki dobrego i złego betonu są dokładnie takie same, a jedynie umiejętności, poparte przez zrozumienie wykonywanych czynności i zachodzących procesów są odpowiedzialne za różnice."
A.M. Neville "Właściwości betonu"
-
-
Z tego co się pytałem nie będzie działać poprawnie"...Zadziwiające, że składniki dobrego i złego betonu są dokładnie takie same, a jedynie umiejętności, poparte przez zrozumienie wykonywanych czynności i zachodzących procesów są odpowiedzialne za różnice."
Komentarz
-
-
Mógłby mi ktoś sprawdzić jaki mam mieć wentylator bo mi się koncepcje skończyły
nr nadwozia :
TMBZZZ144WX113081
byłbym wdzięczny"...Zadziwiające, że składniki dobrego i złego betonu są dokładnie takie same, a jedynie umiejętności, poparte przez zrozumienie wykonywanych czynności i zachodzących procesów są odpowiedzialne za różnice."
Komentarz
-
-
ILE WYJAZDÓW TYLE POWROTÓW
http://www.bunkry.pl/pl/index.html
a gdy pomogłem, to nie bądź wiśnia i naciśnij POMÓGŁ.
http://www.motostat.pl/user_images/16862/icon3.png
Była SKODA 1 jest PEUGEOT 207
Komentarz
-
-
Czy moglibyście mi sprawdzić jaki mi podchodzi wentylator?
[ Dodano: Pią 12 Sie, 11 14:56 ]
sorry bład w numerze ma być
TMBZZZ1U4WX113081"...Zadziwiające, że składniki dobrego i złego betonu są dokładnie takie same, a jedynie umiejętności, poparte przez zrozumienie wykonywanych czynności i zachodzących procesów są odpowiedzialne za różnice."
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kokospeedCzy moglibyście mi sprawdzić jaki mi podchodzi wentylator?
[ Dodano: Pią 12 Sie, 11 14:56 ]
sorry bład w numerze ma być
TMBZZZ1U4WX113081
wyślij zapytanie i będziesz miał pewnośćILE WYJAZDÓW TYLE POWROTÓW
http://www.bunkry.pl/pl/index.html
a gdy pomogłem, to nie bądź wiśnia i naciśnij POMÓGŁ.
http://www.motostat.pl/user_images/16862/icon3.png
Była SKODA 1 jest PEUGEOT 207
Komentarz
-
-
Mam taka wtykę dwu pinową przy wentylatorze klimy. Wygląda mi to na wentylator od O2. Bo wszystkie do OI sa 3 pinowe. Może ktoś coś kombinował i dlatego teraz nie mogę dobrać wentylatora?
Bo za cho..rę po nr VIn wychodzi coś innego a poza tym po moim VIN nie idzie dojść co i jak.
[ Dodano: Wto 20 Wrz, 11 22:17 ]
hop hop
Pomógłby mi ktoś?
Da się rozpoznać ten wentylator. Da się dobrać jakiś bo po VIN wychodzi zupełnie inny.
byłbym dźwięczny
poprawa w nazwie firmy wentylatora "kamco"
dowiedziałem się także że była seria O1 (bo na początku nie montowano klimy) gdzie montowany był wentylator z jakichś krajów arabskich, turcji obecnie nie do kupienia. i ja mam właśnie taki. Istnieje możliwość przerobienia żeby podszedł normalny wentylator?"...Zadziwiające, że składniki dobrego i złego betonu są dokładnie takie same, a jedynie umiejętności, poparte przez zrozumienie wykonywanych czynności i zachodzących procesów są odpowiedzialne za różnice."
Komentarz
-
-
Mój wujek też miał swego czasu problemy z wentylatorem klimy i długo miał bez. Wiem że rozchodziło sie o to samo jakiś dziwny wentylator i nie mógł go nigdzie kupić, a w serwisie powiedzieli mu że już takiego nie dostanie.
W kwesti przeróbki to powinno się dać przerobić ale tu już musi sie wypowiedzieć ktoś bardziej uczony.
Komentarz
-
-
no tak ja mam 2 piny a katalogowo podchodzi 3 piny i czy da sie to podłączyć żeby działało?"...Zadziwiające, że składniki dobrego i złego betonu są dokładnie takie same, a jedynie umiejętności, poparte przez zrozumienie wykonywanych czynności i zachodzących procesów są odpowiedzialne za różnice."
Komentarz
-
Komentarz